Консултиране

Осигуряване на цялостно работещо решение за Вашия бизнес не се изчерпва само с предоставяне и внедряване на софтуер. Ние предлагаме консултантски услуги с цел оптимално и ефективно управление на Вашите инвестиции.

Ние сме горди с екипа ни от талантливи и амбициозни професионалисти, които ще ви помогнат с:
Разработване на проект - с голям опит в различни области, ние сме готови да ви дадем съвети и свежи идеи по време на формирането на спецификацията на вашия проект (избор на платформа и технологии, тенденции в развитието на технологиите, графичен дизайн, потребителите интерфейс , и др.)

Завършване на проекта и неговата интеграция - вие ще получите необходимата информация, чрез която да може да се възползвате в максимална степен от вашата инвестиция. (подробно примерно обяснение на функционалността, съвети за ефективна маркетингова кампания, идеи за използване заедно с други софтуерни продукти и т.н.).

Разширяване / модернизация на съществуващата система - винаги можете да разчитате на нашия опит и идеи, когато трябва да добавите функционалност към вашата система.

Повишаване на сигурността - на определена система софтуер или компютърна мрежа (интернет страница, десктоп приложения, разрешения за достъп до сървър, защитни стени, антивирусен софтуер).

Анализ и оценка на надеждност и ефективност - за дадена уеб или десктоп система.