Уеб Приложения

Ние предлагаме пълния спектър от услуги за разработване и поддръжка на един успешен уеб сайт.
Без значение дали е малък сайт или голям бизнес идея - Вие можете да разчитате на нашите професионални умения!

Основни фактори, които правят нашите проекти успешни:

  • Високо качество на работа.

За да гарантираме високо качество в нашата работа ние се придържаме към най-добрите практики, работим с най-новите технологии и разполагаме с отлично подготвени експерти за да осигурим качеството, което очакват нашите клиенти. Ние спазваме строги вътрешни стандарти за създаване на програмен код и използваме разработена от нас система за управление на съдържанието (CMS), като по този начин гарантираме, че уеб сайтовете, които създаваме ще отговорят на изискванията на клиентите ни и на конкурентната среда на техния бизнес.

  • Лесен за използване интерфейс.

Ние трябва да сме сигурни, че взаимодействието с уебсайта е достатъчно интуитивно и потребителят може лесно да намери необходимата информация. Ние влагаме много усилия в това  да направим посещението на даден уеб сайт приятно за потребителя и той отново да се върне и да ползва услугите на сайта.

  • Подходящ графичен дизайн

Визуалната концепция на сайта се основава на имиджа на компанията или услугата. Нашите дизайнери се стремят клиента да получи подходяща консултация преди финализирането на концепцията за стилен графичен дизайн на сайта.

  • Умения и технологии:

    - Microsoft IIS и ASP.NET - водеща Microsoft платформа.
    - MS SQL Server -  система за управление ни бази данни.
    - JavaScript и AJAX - технологии, необходими за постигане на необходимата  интерактивност на сайта.