SEO

Ние предлагаме пълна оптимизация на сайт с цел по-добро класиране в търсачките. Постигането на трайно подобряване на видимостта на вашия онлайн бизнес. Нашите SEO услуги са фокусирани върху изследване на ключови думи, оптимизация на съдържанието, изграждане на мрежа от връзки и създаване на SEO съдържание.

Изследване на ключови думи

Започвайки с анализ на вашия уеб сайт за изследване на ниша и избора на най-подходящите ключови думи и конкурентен анализ за получаване и поддържане на по-висок ранг за вашия уеб сайт. Идентифициране на ключови думи, свързани с продуктите и услугите. Анализ на думи и фрази, търсени от потребителите. Нашите SEO услуги са структурирани, за да осигурим най-добрите и конкурентни ключови думи, използвайки поетапен подход.

Оптимизиране на съдържанието

Извършване на оптимизирането на съдържание и програмния код, известен като "On-page SEO" оптимизация, състояща се от промени в съдържанието на текст и HTML кода на сайта и по този начин създаване на подходящи условия за по-добро класиране. Ние правим оптимизация на заглавията на страницата и под-заглавията, връзки между страници и структурата на сайта.
Изграждане на мрежа от връзки

Това е най-важната дейност за получаване на високо класиране на вашия уебсайт в Google, Bing и Yahoo. Имаме висока степен на компетентност в изграждане на връзка и промотиране на уебсайтове. Ние прилагаме цялостна стратегия за набиране на входящи връзки.

Създаване на съдържание (SEO Copywriting)

Писането на съдържание, което да спомага за добро класира в търсачките е различно от писане на нормален описателен текст, като списания, статии за вестници или рекламни статии. Съдържание на сайта трябва да бъде съобразено с особеностите на алгоритмите в търсещите машини и същевременно трябва да се чете добре от посетители на сайта.

Ние никога не използваме техники, които са забранени от търсачките. Понякога използването на такива техники, дава бързи резултати, които с течение на времето неизбежно ще влошат рейтинга на сайта и той може да бъде санкциониран за много дълъг период от време.